Новини порталу

єДозвіл для бізнесу стала доступною перша послуга У межах проєкту єДозвіл для бізнесу стала доступною перша послуга — декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам охорони праці. Раніше реєстрація цього документу територіальним центром Держпраці могла тривати до п’яти днів. Тепер підприємці можуть подати його за лічені секунди.
Ліцензії на експорт онлайн Українські експортери отримуватимуть ліцензії в електронній формі – це передбачено змінами до наказу Мінекономіки «Про порядок ліцензування експорту товарів» і є частиною реформи дерегуляції.
Мінекономіки анонсувало запуск бета-версії платформи “Пульс” для збору зворотного зв’язку від бізнесу Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою. Мета платформи - створити єдиний цифровий інструмент для прозорих відносин між державою та бізнесом для підвищення якості державних послуг. Тепер кожен підприємець може поставити оцінку послугам, які надає держава. На етапі бета-тестування можна оцінити 22 держоргани, поступово їхня кількість збільшуватиметься.
Щодо співпраці в рамках державної програми «Державне стимулювання створення індустріальних парків» Сьогодні Міністерство економіки України та АТ «Укрексімбанк» офіційно підписали договір про співпрацю в рамках державної програми «Державне стимулювання створення індустріальних парків».
Гранти від держави на відкриття чи розвиток бізнесу Урядовий проект “єРобота” передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання.
Мінекономіки презентувало проєкт оновленого порядку надання державного стимулювання створення та функціонування індустріальних парків Мінекономіки презентувало проєкт оновленого порядку стимулювання індустріальних парків в Україні під час міжвідомчої онлайн наради за участю народних депутатів, представників обласних військових адміністрацій, ініціаторів створення та керуючих компаній індустріальних парків, державних банків, а також експертів USAID на тему «Державне стимулювання створення та функціонування індустріальних парків».
Підтримка реалізації інвестиційних проєктів із значними інвестиціями Уряд передбачив у державному бюджеті на 2024 рік 3 млрд гривень для забезпечення державної підтримки реалізації інвестиційних проєктів із значними інвестиціями.
На нашому Порталі запрацювали нові електронні послуги у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном